Få 40% rabatt på din skjorta!

Code 2 veckor kvar
Få 40% på din skjorta! Köp en skjorta hos Tailor...Läs mer

Få 40% på din skjorta!

Köp en skjorta hos Tailor Store och få 40% på priset! Börja använda skräddarsydda skjortor för ett extra intryck! Detta och många fler erbjudanden från Tailor Store kan du hitta här! Visa mindre

Nykundserbjudande hos Tailorstore [299kr första skjortan]

Code 2 veckor kvar
Nykundserbjudande Använd Tailor Stores nykundserbjudande och få första skjortan för...Läs mer

Nykundserbjudande

Använd Tailor Stores nykundserbjudande och få första skjortan för 299kr! Billigare än skräddarsydda skjortor i Thailand med Tailor Stores nykundserbjudande! Detta och många fler erbjudanden från Tailor Store kan du hitta här!

Går ej att kombinera med andra rabatter. Gäller en skjorta per ny kund. Visa mindre

Köp 4 skjortor, betala för 3!

Code 2 veckor kvar
Nu kan du köpa 4 skjortor och betala för 3!...Läs mer

Nu kan du köpa 4 skjortor och betala för 3!

Passa på att köpa på dig ett par skjortor. Kanske är du på väg mot ett nytt jobb eller bara vill uppdatera din garderob? Oavsett är skräddarsydda skjortor alltid en speciell känsla! Nu kan du få 4 skjortor till priset av 3. Detta och många fler erbjudanden från Tailor Store kan du hitta här!

Går ej att kombinera med andra erbjudanden! Visa mindre

Tailor Store ger rabattkod på 40% i sitt nyhetsbrev!

Deal Gäller tills vidare
Tailor Store ger rabattkod på 40% i sitt nyhetsbrev! Tailor...Läs mer

Tailor Store ger rabattkod på 40% i sitt nyhetsbrev!

Tailor Store ger rabattkod på 40% i sitt nyhetsbrev! Gå in och signa upp dig direkt för att få din rabattkod på mejlen, sedan är det bara att lösa in den i kassan! Detta och många fler erbjudanden från Tailor Store kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Tailor Store ger fri frakt på skräddarsydda plagg!

Deal Gäller tills vidare
Tailor Store ger fri frakt på skräddarsydda plagg! Tailor Store...Läs mer

Tailor Store ger fri frakt på skräddarsydda plagg!

Tailor Store ger fri frakt på skräddarsydda plagg! Passa på att förnya garderoben med ett plagg som kommer sitta fantastiskt på dig! Man kan aldrig få för mycket kläder! Detta och många fler erbjudanden från Tailor Store kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Tailor Store rabattkod och erbjudande

Här kan du hitta Tailor Store rabattkod och erbjudande!

Tailor Store – Skräddarsytt på nätet

Tailor Store grundades 2003 i Sverige av två unga entreprenörer som hade en idé om att sälja skräddarsydda skjortor på nätet. Med sin kunskap i modern IT-teknik och design startade de denna webbutik. I början skickades mått och beställningar till en lokal skräddare i Sri Lanka som sydde våra skjortor. Företaget har växt ordentligt sedan dess. Idag äger och driver vi vår egen tillverkning med stort fokus på kvalitet och socialt och miljömässigt ansvarstagande.

Skjortor med etisk tillverkning

Den traditionella modeindustrin jagar hela tiden högre vinstmarginaler medans de bekvämt glömmer bort grundläggande sociala värden såsom arbetarnas lönesituation och arbetsmiljö. Vi vägrar vara en del av det! Alla våra kläder produceras i våra helägda skrädderier på Sri Lanka. Det finns inget barnarbete. De människor som jobbar för oss får bra betalt och behandlas med respekt.

Bär dina skräddarsydda skjortor med stolthet. Duktiga hantverkare har sytt dem åt dig.

Skräddarsytt tillgängligt för alla

Vi erbjuder ett hållbart sätt att köpa och bära mode. Alla våra koldioxidutsläpp kompenseras till 100% genom att plantera ny regnskog på Sri Lanka, vilket gör företaget helt CO2-neutralt. Våra produktionsanläggningar inspekteras och certifieras av GOTS (Global Organic Textile Standard) vilket borgar för mycket höga standarder, både socialt och miljömässigt. En extra fördel med våra kläder är att de inte är ”fast fashion”, utan något du kan bära år ut och år in.