Odla hjälper dig fixa i trädgården med fröer,växter och buskar

Deal Gäller tills vidare
Odla hjälper dig fixa i trädgården med mängder av fröer,växter...Läs mer

Odla hjälper dig fixa i trädgården med mängder av fröer,växter och buskar!

Odla hjälper dig fixa i trädgården med mängder av fröer,växter och buskar! Handla i webshoppen och få allt hemlevererat! Du kan även beställa redskap och krukor, allt för din trädgård helt enkelt! Detta och många fler erbjudanden från Odla kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Odla rabattkod och erbjudande

Här hittar ni Odla rabattkod och erbjudande

Odla – din trädgård på nätet

Beställ dina kvalitétsväxter i lugn och ro. Hos oss hittar du ett stort utbud av fröer, växter, grönsaksplantor, buskar och träd. Allt du behöver var sig du odlar inomhus, i trädgården, på friland eller i växthus. Vi på Odla har en lång erfarenhet av att ta hand om våra växter och leverera dem. Vi har produkter som passar både nybörjare och mer erfarna odlare och trädgårdsmästare!

Vi kan trädgård och växter

Vi på har lång erfarenhet av att inte bara ta hand om våra växter utan även leverera dem. Just ta hand om våra växter och plantor gör Bengt Håkansson och hans team nere i Sösdala. Till vår hjälp har vi även vår trädgårdsmästare Anna Theorin.

Allt är lokalt odlat

Alla växter, fröer och lökar mellanlandar i Odlas växthus och lagerlokaler i Sösdala i Skåne. Här pysslas de noga om, vattnas, rensas och kontrolleras flera gånger om dagen innan de varsamt förpackas för att skickas ut till väntande kunder. Odla.nu satsar på plantor och fröer av hög kvalitet och sköter väl om alla växter och då blir också förpackningarna är en oerhört viktig del i verksamheten. Det är de som säkerställer att du får hela, fina och livskraftiga plantor och buskar hem till dig. Växterna packas i s k blister, genomskinliga plastförpackningar, delvis designade av Odla, där de ligger säkert och stilla under paketets väg hem till dig. Med en odla rabattkod eller erbjudande får du även hem ditt paket till lägre pris!

Du får de bästa växterna

Köp dina växter från oss på Odla.nu och slipp risken att komma hem med frostskadade plantor, ruttna grönsaker eller fröpåsar med fel anvisningar. Våra experter har bred kompetens och lång erfarenhet – du kan lita på oss.

Kolla här för fler rabattkoder och erbjudanden inom hem och hushåll och trädgård!