Rea på heminredning

Deal Gäller tills vidare
Jotex har rea på heminredning Missa inte Jotex stora rea...Läs mer

Jotex har rea på heminredning

Missa inte Jotex stora rea på heminredning! Mängder av olika prylar, alla perfekta för ditt hem! Här kan du hitta mattor, gardiner, sängkläder och mycket mer än så till ditt hem! Detta och många fler erbjudanden från Jotex kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Behöver du ny heminredning?

Deal Gäller tills vidare
Ny inredning till hemmet Hitta din heminredning hos Jotex. Fantastiska...Läs mer

Ny inredning till hemmet

Hitta din heminredning hos Jotex. Fantastiska priser och mängder av modeller på allt! Mer heminredning än du kan tänka dig! Här finns gardiner, möbler, sängkläder, belysning, mattor och mycket mer till ditt hem! Detta och många fler erbjudanden från Jotex kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Jotex rabattkod, erbjudande och kampanj

Här kan du hitta Jotex rabattkod och erbjudanede!

Heminredning till det moderna hemmet

Jotex är Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. En säker inspirationskälla för trend, tradition och kvalité – till bra priser. Att samarbeta med oss innebär att du samarbetar med ett starkt varumärke.

Där allt startade

Namnet Jotex tar Sven-Åke från sitt efternamn Johansson ”Jo” och ”tex” från ordet textil. För att få snurr på affärerna åker han själv runt och visar upp sitt sortiment; gardiner med mönster gjorda av egna designers och textilkonstnärer. Med sig har han sin katalog med olika mönsterbilder, färger och modeller. Du kan även se vad våra kunder tyckt på Jotex omdöme här!

Jotex rabattkod omdöme
Jotex omdöme

Katalogen som bara får lånas tillfälligt blir snabbt populär och lite som ett inredningsmagasin i trakten. I takt med att efterfrågan ökar, trycks fler och fler kataloger upp och det lilla postorderföretaget växer. Nu har det växt så mycket så du kan hitta en Jotex rabattkod och få ett billigare köp!

Heminredning online

1997 startar den första hemsidan och vi säger ”Hej då” till postorder. Det visar sig vara ett smart drag, extra smart då du nu enklare kan hitta din Jotex rea här! Jotex grund vilar på personlig kontakt, enkelhet och prisvärda produkter (det där småländska) och det är något som fungerar extra bra på webben. Den nära kontakten med dig som kund är något som inspirerar oss till ständig utveckling. Det och att ni kommer tillbaka och handlar, både med och utan Jotex studentrabatt!

Mer heminredning än någonsin

Samtidigt som vi förvaltar vårt arv adderar vi alltid nya saker. Till exempel finns både möbler, belysning, dekoration och självklart gardiner i sortimentet. Vi är fortfarande det lilla och personliga företaget – idag med ett 20-tal anställda. Detta gör att du ibland kan få Jotex fri frakt!
Sven-Åke var på många sätt långt före sin tid. Och hans förmåga att se möjligheter där ingen annan gjorde det inspirerar oss än i dag.

”Hemma” ska vara en plats där du trivs. Där du kan uttrycka din stil, vara dig själv och där dörren alltid står öppen för familj och vänner, oavsett om det är vardag eller fest, nu kan du göra det med en Jotex rabattkod. Därför har vi ett utbud som både är stort, brett och unikt. Men också som hela tiden byts ut och förnyas. Vi är så glada att just du hittat hit!

Kolla här för fler rabattkoder och erbjudanden inom inredning och hem och hushåll!