Ginza har mängder med kampanjer för spel, musik, film och elektronik!

Deal Gäller tills vidare
Ginza har mängder med kampanjer för spel, musik, film och...Läs mer

Ginza har mängder med kampanjer för spel, musik, film och elektronik!

Ginza har kampanjerna för spel, musik, film och elektronik! Mängder med erbjudanden och rabatter du kan utnyttja! Detta och många fler erbjudanden hos Ginza kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Ginza rabattkod och erbjudande

Här kan du hitta Ginza rabattkod och erbjudande!

Ginza – allt för film- och musikälskaren

Ginza började för mer än 50 år sedan då grundaren Hasse Haraldsson i Fåglum fick sin första skiva, ”Long Tall Sally” med Elvis Presley. När det så småningom var dags att köpa fler egna skivor var det långt till närmaste skivbutik, som låg i Alingsås. Det var därför naturligt att skicka efter skivorna från några av den tidens stora postorderföretag, Toppskivor och Svenska Skivklubben. Brevbäraren kom ju hela vägen in i köket med posten.

Vid 18 års ålder hade Hasse ett par hundra LP-skivor. Då slog kassettdäcken igenom och man kunde spela in musiken istället. Samtidigt behövde han pengar till körkort och han beslutade sig för att sälja samlingen. En annons i tidningen gav ett hundratal svar och skivorna gick snabbt åt för 10.-/st. Idén till Ginza var född, att erbjuda ett brett sortiment till rimliga priser. Med en Ginza rabattkod eller erbjudande så kan du få än bättre priser än innan!

Ingen riktig skivbutik

Hasse köpte en stencileringsapparat (ja det hette så då, nu har vi en kopiator), och kontaktade några mindre skivbolag och distribuerade en skivlista. De större skivbolagen ville till en början inte sälja till honom då han inte hade en riktig skivbutik! Problemet löstes med hjälp av en kompis och några lånade block med ordersedlar. Sedan dess har ingen ställt några frågor. Men det är ju inte så konstigt. Idag har Ginza ett lager på 30 000 artiklar och varje vecka levereras ca 35 000 i över 10 000 paket.
I jultider ligger vi på mer än det dubbla. Och bland dessa produkter finns det även spel, böcker och leksaker!
Ca 30 000 artiklar lagerförs ständigt och dessutom finns ett beställningssortiment på ca 380 000 artiklar som går att beställa med leverans inom några dagar. Dessutom finns en skivbutik i huset där vi hämtar från vårt lager, direkt till kunden!

Här hittar du andra rabattkoder och erbjudanden inom gaming och presenter och prylar!