Hitta din nästa bok

Deal Gäller tills vidare
Tillfälle för bokslutare Hitta din nästa bok hos Bokbörsen rabattkod!...Läs mer

Tillfälle för bokslutare

Hitta din nästa bok hos Bokbörsen rabattkod! Här finns både skönlitteratur såväl som facklitteratur! Alla böcker är begagnade så du gör även naturen en tjänst! Detta och många fler erbjudanden från Bokbörsen kan du hitta här! Visa mindre

Hämta erbjudande
100% Success

Bokbörsen – Dina böcker på nätet

Vi är den ledande svenska annonsmarknaden för böcker, tecknade serier, musik och film. Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder. Din beställning går direkt till säljaren, som själv skickar och tar betalt. Säljaren betalar en orderavgift till Bokbörsen för varje order säljaren bekräftar. Genom att tillhandahålla vår tjänst kan vi se till att böcker kommer till användning! Många böcker idag står bara och samlar dam till ingen nytta. Genom oss får du chansen att låta dina böcker komma till nytta för andra samtidigt som du får chansen att tjäna lite pengar. En ganska bra deal tycker vi.

Verksamheten startade i juni 2000 och har idag över tre miljoner annonser. Det säljs årligen cirka 370 000 böcker på Bokbörsen.

Det du tittar på nu är den sjätte generationen av vår layout. Vi som driver Bokbörsen arbetar medvetet för att alltid vara Sveriges bästa sajt för köp och sälj av böcker, serier, skivor och film.