Om oss

Rabattify.se började år 2018 med att försöka samla alla rabattkoder som fanns för att kunna hjälpa er att spara. Vi får en del rabattkoder på mejl, andra får vi genom att googla, det vi vill är att stråla samman dessa men till det behöver vi er hjälp!

Vi vill att ni tillsammans ska ha en plattform där ni kan dela med er utav de rabattkoder ni hittar, att hjälpa varandra att spara pengar på era köp online. Genom att dela med er av de rabattkoder ni får på nätet så kan ni tillsammans, hjälpa varandra med att spara, vilket ger mer över till övriga delar av livet.

Mission

Att fungera som ett nav, en samlingspunkt, för människor som tillsammans vill förbättra sin privatekonomi men fortfarande kunna shoppa det de vill.

Vision

Att invånarna i Sverige ska kunna handla mer till ett billigare pris och känna sig trygga och tillfreds med sitt köp med en rabatt från Rabattify.

Varför, vad och hur

I Sverige är det idag inga konstigheter att vara belånad, vare sig det gäller hus eller något man inköp. Att ha ett lån kostar som bekant pengar i form av ränta vilket vore skönt att slippa, eller åtminstone kunna spara in någonstans för att det ska vara ett nollsummespel.

Med rabattkoder och erbjudanden kan du fortsätta handla och spara in pengar, pengar som du sedan antingen kan välja att spara, investera eller betala ränta eller lån med.

Vi väljer att samla alla rabattkoder för dig, för att du ska kunna ha större möjligheter med din ekonomi. Vilken butik ska du spara genom idag?

Vill du komma i kontakt med oss kan du hitta vårt kontaktformulär här!